clic disseny

Tel. 616 367 985 - info@clicdisseny.com

"Respostes coherents per a qualsevol necessitats online"

Quan el novembre de 1994 tinguérem el privilegi d'accedir al manual d'HTML (llenguatge bàsic de programació de les pàgines web) creat pel científic Sir Timbers Lee del CERN, ningú s'imaginava que en pocs anys, aquest "Nou Món" anomenat Internet suposaria un element indispensable per a qualsevol empresa.

Les empreses d'avui en dia requereixen de respostes personalitzades per al desenvolupament dels seus projectes de comunicació a internet, creació de pàgines web i programació d'aplicacions online.

Els nostres projectes responen a una filosofia clara:

'clic disseny' aposta per donar "solucions coherents per a qualsevol situació" oferint autèntics productes web i programacions de qualitat útils per a les empreses.

'clic disseny' desenvolupa projectes digitals reals i solucions d'internet personalitzades i a la mida de les necessitats de cada client.

'clic disseny' defensa el treball eficaç i de qualitat, orientat a les necessitats del client per donar-li allò que desitja de la millor manera possible .

Sol·liciteu-nos el nostre catàleg de serveis sense cap compromís on, a part de poder veure exemples de les múltiples opcions que oferim, és un bon manual per ajudar-lo a comparar i escollir quina és la millor opció per a la seva empresa.

Des de 'clic disseny' ens comprometem a ajustar un pressupost a les necessitats reals de la vostra empresa.

Rebeu una cordial salutació.

clic disseny

Perfil

Joaquim Torrus Bosch
Fundador i director

Canet de Mar (Maresme)

Crec en el treball seriós i responsable, que respon a les necessitats reals dels clients.

Com a col·laborador extern, crec en el valor d'escoltar per resoldre els reptes d'acord amb les expectatives.

1994: Realitzem la primera web al nostre País per a la Fundació Catalana per a la Recerca formant part de l'equip del Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA).

Posteriorment i com a col·laborador de l'Institut Català de Tecnologia (ICT) impartim formació en la de Creació de Pàgines web corporatives.

Responsable de programació en l'elaboració dels primers Portals de Banda Ampla en diferents empreses ".com", finalment creem a finals de l'Any 2003 clic disseny en l'ànim d'oferir solucions web de qualitat a l'abast de la petita i mitjana empresa.